logo
logo
promo

25 MEI 2022

BESTEL NU DE NISSAN JUKE HYBRID

 • De hybride motor combineert rijplezier met topefficiëntie en lage emissies.
 • Verbruik en CO2-uitstoot: 5,0-5,2 liter per 100 km* en 114-117 g/km* (*schattingen in afwachting van homologatie).
 • Leveringen aan klanten beginnen in de loop van september.

De elektrificatie van het Nissan-gamma gaat verder met de aanstaande lancering van de iconische Nissan JUKE urban cross-over, uitgerust met een hybride aandrijflijn van de volgende generatie. We staan klaar om bestellingen van klanten op te nemen.

Met prijzen vanaf € 31.750 biedt de Nissan JUKE Hybrid uitstekende prestaties gecombineerd met lage emissies en een laag brandstofverbruik dankzij de hybride motor die reactievermogen en efficiëntie centraal stelt in de rijervaring.

De hybride aandrijflijn van de Nissan JUKE bestaat uit een nieuwe 1,6-liter verbrandingsmotor met een vermogen van 69 kW (94 pk) en een koppel van 148 Nm. Aan de elektrische kant produceert de hoofdmotor 36 kW (49 pk) en een koppel van 205 Nm.

Er is ook hoogspannings-startdynamo van 15 kW, een omvormer en een vloeistofgekoelde batterij van 1,2 kWh. De aandrijflijn biedt 25 procent meer vermogen dan de huidige Nissan JUKE met benzinemotor, met een verlaging van het brandstofverbruik tot 40 procent in de stadscyclus en tot 20 procent in de gecombineerde cyclus.

Het gemiddelde brandstofverbruik van de Nissan JUKE Hybrid wordt geschat op 5,0-5,2 liter per 100 km, terwijl de CO2-uitstoot varieert van 114-117 g per km (afhankelijk van de specificaties, zijn de cijfers voor brandstofverbruik en uitstoot schattingen in afwachting van de definitieve homologatie).

De sleutel tot het rijplezier met de Nissan JUKE Hybrid is de ‘multi-mode’ transmissie met lage wrijving, die een optimaal gebruik van het vermogen mogelijk maakt, of het nu elektrisch, op benzine of gecombineerd is. Zo kan de auto in 100 % elektrische modus worden gestart tot een snelheid van 55 km/u.

De versnellingsbak is gebaseerd op racetechnologie en brengt het vermogen van de verbrandings-, elektrische of gecombineerde motor op een soepele en efficiënte manier over naar de wielen. De twee elektromotoren worden samen gebruikt voor een soepele en reactieve acceleratie.

De Nissan JUKE Hybrid is uitgerust met het ‘e-Pedal Step’-systeem waarmee de auto kan worden bestuurd met alleen het gaspedaal, als de bestuurder deze mogelijkheid inschakelt tenminste. Wanneer de bestuurder zijn voet van het gaspedaal haalt, wordt er licht geremd (tot 0,15 g) en daalt de snelheid van de Juke tot ongeveer 5 km/u. Het systeem zorgt voor een soepelere, meer ontspannen rit, vooral in de stad, terwijl het vermogen van de batterij om te herladen wordt gemaximaliseerd. Zo wordt rijden in de elektrische modus verbeterd.

U kan hem vanaf vandaag bij ons in de showroom bestellen.

CONTACTFORMULIER
BESTEL NU DE NISSAN JUKE HYBRID

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten