logo
  • VELE AMBACHTEN, ÉÉN BESTELWAGEN

    NISSAN NV200

Aanbevolen catalogusprijs*

14.865€

Aanbevolen catalogusprijs*

14.865€

5 JAAR GARANTIE, 160.000 KM*

ONGEKEND KLEINE DRAAICIRKEL VAN SLECHTS 10,6M

LAADVOLUME 4,2M3

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

* Verplichte velden

STIJL EN DEGELIJKHEID

ONTWORPEN OM ZAKEN TE DOEN

OPVALLEND MOOI UITERLIJK

EEN GEDURFDE KIJK OP DE COMPACTE BESTELWAGEN

Een stijlvolle, moderne bestelwagen zegt alles over wie u bent. Met zijn wigvormige cabine en opvallende grille is de Nissan NV200 bestelwagen de perfecte reclame voor een bedrijf dat een duidelijke richting heeft.

GEBOUWD OM TE PRESTEREN

CREËER HET PERFECTE LEVERINGSSYSTEEM

De Nissan NV200 bestelwagen is compact aan de buitenkant maar ruim aan de binnenkant, en biedt hiermee de perfecte combinatie voor efficiënt vervoer op de drukke wegen van tegenwoordig. Met de Nissan accessoires kunt u optimaal gebruik maken van de Nissan NV200 bestelwagen. Dankzij integrale bevestigingspunten in het interieur en ingebouwde bevestigingspunten op het dak, kunt u de Nissan NV200 bestelwagen aanpassen om te voldoen aan al uw behoeften.

BLIJF GEORGANISEERD

FUNCTIONELE WERKRUIMTE

Rekken, scheidingswanden en opbergvakken kunnen veilig worden bevestigd aan de geïntegreerde en verstevigde bevestigingspunten. Er kan niets losraken, en de zijwanden van de carrosserie zijn beschermd. Het creëren van een georganiseerde en functionele werkruimte is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

BLIJF ER BOVENOP ZITTEN

GEBRUIK ALLE MOGELIJKHEDEN

U hoeft geen gaten te boren. U kunt gewoon gebruik maken van de geïntegreerde bevestigingspunten voor de dakdrager om uw dakaccessoires veilig te bevestigen, zonder het risico van schade aan de carrosserie.

UW BESTE INTERIEUR

KIES NV200

Of het nu gaat om rekken, scheidingswanden of speciale laadruimte inrichtingen, u kunt de afmetingen van de laadruimte van de Nissan NV200 bestelwagen aanpassen aan uw behoeften.

NISSAN BESTELWAGENS MET 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

NISSAN NV200

DIT IS VEEL MEER DAN EEN GARANTIE EN HOUDT IN:

5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper.
5 jaar garantie op het spuitwerk – dekt de carrosserielak.
5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires.
5 jaar pechhulp onderweg – dekt autopech, ongelukken en incidenten
niet-gedekt door de constructeurswaarborg zoals een lekke band,
verloren sleutels of het tanken van de verkeerde brandstof.

12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan NV200.
Volledig overdraagbaar.

En met service-intervallen van 2 jaar of 30.000 km voor
de dieselmotoren hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust,
maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.

SLIMME INVESTERING

NISSAN NV200

GEBRUIKSKOSTEN VERMINDEREN

De Nissan NV200 bestelwagen is ontworpen voor lage gebruikskosten. Minimale dagelijkse gebruikskosten, een robuuste constructie, duurzame materialen met een lange levensduur voor maximale betrouwbaarheid – u zult echt merken wat voor winst u behaalt met de Nissan NV200.

ROBUUST WAAR HET MOET

UW PARTNER IN BUSINESS

De stevige constructie van de carrosserie kan de krachten van zware lading gemakkelijk aan, ook helpt het u goed beschermd te blijven. De kreukelzones kunnen de botskrachten absorberen en zijn na een ongeval gemakkelijk te herstellen.

TIJD OM DOOR TE PAKKEN…

RIJD ZUINIGER

Om u te helpen zuiniger te rijden, toont de schakelindicator op het dashboard wanneer de motor het ideale toerental bereikt om naar een hogere versnelling te schakelen.

INFORMATIE BINNENHANDBEREIK

IN EEN OOGOPSLAG

De Nissan NV200 bestelwagen is uitgerust met een multifunctioneel display met ingebouwde dagteller, en biedt alle informatie die u nodig hebt om efficiënt te rijden. Het toont u het motortoerental, het gemiddelde en daadwerkelijke brandstofverbruik, evenals het resterende rijbereik.

 

VERHOOG UW PRODUCTIVITEIT

COMFORT WAAR HET TELT

Als u een zware dag voor de boeg heeft, is het goed om te weten dat u deze aankunt met het comfort en gemak van een goed doordachte cabine vol praktische voorzieningen. Een comfortabele bestuurder is immers een tevreden bestuurder

GEMAKKELIJKER PARKEREN

In kleine parkeerplaatsen en laad- en losplaatsen manoeuvreren is gemakkelijk met de optionele achteruitrijcamera. Bovendien geeft de optionele achteruitrijcamera op het scherm van het dashboard u in volledige kleur een beeld van de ruimte achter u en voegt hulplijnen toe zodat u perfect kunt inparkeren.

CRUISE CONTROL

Cruise control is een handige optie die het rijden gemakkelijker maakt op lange ritten. Het kan ook brandstof besparen en u helpen zich aan de maximumsnelheid te houden.

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Sorry, we hebben momenteel geen voorraad. Bekijk onze andere voertuigen hieronder.


DISCLAIMER

* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen maximumprijzen in euro, voor het beschreven model dat kan verschillen van het afgebeelde model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding, die slechts indicatief is). De prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig van 01/01/2020 tot 31/01/2020 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

*5 jaar/160.000 km (wat het eerst wordt bereikt) fabrieksgarantie voor het bestelwagen assortiment (met uitzondering van de Nissan e-NV200: 5 jaar/100.000 km fabrieksgarantie op EV-systeemonderdelen, 3 jaar/100.000 km voor de rest van het voertuig). Onbeperkt aantal kilometers voor garanties op het spuitwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie. Zie voor meer informatie het Nissan-garantieboekje.

© 2019 – Alle rechten voorbehouden.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

Onze acties

ONZE STOCK

CONTACTEER ONS

Onze diensten