logo
logo
DE VOLLEDIG NIEUWE NISSAN X-TRAIL
Catalogusprijs*

€ 36.670

Actieprijs vanaf*

€ 30.670

U bespaart*

€ 6.000

Of al vanaf € 689/maand!
Aanbevolen catalogusprijs*

€ 36.670

Actieprijs vanaf*

€ 30.670

Vanaf 7,1 L /100 KM

Vanaf 162 G/KM

BAGAGERUIMTE 565L

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Nissan X-Trail 1.6 DIG-T 2WD Tekna

TOT € € 0 voordeel

Vanaf
€ 19.900
Actieprijs
€ 19.900
Nissan X-Trail 1.6 DIG-T 2WD Tekna

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

DESIGN

NISSAN X-TRAIL

EEN NIEUWE STIJLVOLLE LOOK

EXTERIEUR DESIGN

Indrukwekkend voor het hele gezin. Combineer de mogelijkheden van een 4×4 met slimme, hoogwaardige maar bescheiden stijl en u krijgt daadwerkelijk een buitengewone SUV.

Configureer uw X-TRAIL

PREMIUM STIJGT NAAR GROTERE HOOGTEN

INTERIEUR DESIGN

De kwaliteit van het interieur van de Nissan X-TRAIL is hoogwaardig en verfijnd, maar geeft een ontspannen en strakke indruk.

FLUISTERSTIL RIJDEN DOOR DE WIND

GEAVANCEERDE AERODYNAMICA

Aerodynamische panelen rond de stijlen en een lage carrosserie maken uw rit stiller en zorgen voor minder brandstofverbruik.

DEEL DE RUIMTE

RUIMTE VOOR ELKE AVONTURIER

Met de 50/50 neerklapbare stoelen is de X-TRAIL perfect om het team of wat extra vrienden mee te nemen. Maar ook een uitstap met het gehele gezin was nog nooit zo comfortabel.

PANORAMISCH DAK MET ZONNEWERING

DEEL HET UITZICHT

Het panoramisch glazen dak met elektrisch zonnewering opent helemaal tot de achterste stoelen, zodat iedereen van het prachtige uitzicht kan genieten.

 

COMFORT EN GEMAK

ONTSPANNEN RIJDEN

GENIET VAN HET COMFORT

Pas als bestuurder of passagier de airconditioning aan aan uw individuele behoeften. Maar ook de passagiers op de 2de rij genieten van het comfort van airconditioning, dankzij de standaard ventilatoren achter de middenconsole. Iets te fris? Met een druk op de knop is uw stoel verwarmd en heeft u een verwarmbaar stuurwiel dat met leder is bekleed.

INTELLIGENT MOBILITY

NISSAN X-TRAIL

EEN GEHEEL NIEUW NIVEAU VAN VERTROUWEN

De Nissan Intelligent Driving-systemen zijn uw partner op de weg; zij houden u en uw omgeving continu in de gaten. Zo wordt parkeren heel eenvoudig en krijgt u een virtueel zicht van 360° over uw suv. Boetes? Die zijn verleden tijd dankzij onze verkeersbordherkenning.

EENVOUDIG PARKEREN

INTELLIGENT PARK ASSIST

Vindt u parkeren lastig? Zet uw Nissan X-TRAIL gewoon in lijn met de parkeerplaats en het systeem parkeert uw auto. Ook omkijken hoeft niet meer: u kunt op de achteruitrijcamera vertrouwen terwijl u inparkeert.

VAARWEL AAN BOETES

TRAFFIC SIGN RECOGNITION

 Houdt u altijd aan de snelheidsbeperkingen, ook als deze nieuw of tijdelijk zijn, met de automatische verkeersbordherkenning.

 

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

MOVING OBJECT DETECTION

Bij het gebruik van de Intelligent Around View Monitor geeft het systeem u een waarschuwing als er iets rond uw auto beweegt, zoals een kinderwagen of kleine kinderen.

KLAAR VOOR ACTIE

NISSAN X-TRAIL

De Nissan X-TRAIL kan zich 30 keer sneller aanpassen aan veranderende omstandigheden dan dat u met uw ogen kunt knipperen. Regen of sneeuw, het systeem stuurt automatisch vermogen naar de wielen die dit het meest nodig hebben. Een echte aanrader dus !

XTRONIC-AUTOMAAT

De Xtronic-automaat, elektronisch bestuurde Continu Variabele Transmissie (CVT) van Nissan, levert een naadloze golf van vermogen door de vaste ratio’s van de versnellingen te elimineren. Er is ook een nieuwe ‘ECO’-modus die besparing verhoogt met een druk op de knop.

 

HANDGESCHAKELDE TRANSMISSIE

Een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen zorgt voor het vermogen dat u het nodig hebt. Drievoudige kegelvormige synchronisatie-elementen maken snel en nauwkeurig schakelen mogelijk. Het systeem reageert bij elke keer opschakelen naadloos op uw eisen door een kleinere toerentalafname, ongeacht het avontuur.


Aanbevolen catalogusprijs is de maximaal aanbevolen prijs incl. BTW voor het beschreven model, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs incl. BTW (onderworpen aan voorwaarden). Het kortingsbedrag wordt als voorbeeld gepresenteerd en vertegenwoordigt het maximale voordeel dat wordt aangeboden op een Nissan X-TRAIL DCI 150 MT N-Connecta. Dit maximale voordeel is inclusief een X-TRAIL dealerkorting van € 3.500 en een voorwaardelijke overnamepremie van € 2.500. Dit voordeel is enkel geldig van 01/08/2022 tot 31/08/2022. Het niet meer in gebruik zijnde voertuig moet minstens zes maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Nissan en moet volledig zijn met inbegrip van alle wettelijke boorddocumenten. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieuwe Nissan moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan als het oude niet meer in gebruik zijnde voertuig. Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/08/2022 tot 31/08/2022. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op het moment van de aankoop.

 

De foto’s kunnen afwijken van de beschreven versies. Gem. verbruik: 6,5 – 8,5 l/100 km – CO2-uitstoot: 171 – 207 g/km (WLTP). De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

 

Private Lease prijs is berekend op een duurtijd van 48 maanden en 40.000 km. Nissan Private Lease is een verhuur op lange termijn (24 tot 60 maanden, max. 100.000 km) zonder aankoopoptie en wordt aangeboden door RCI Financial Services n.v., Bergensesteenweg 281, 1070 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0413.419.641. Adverteerder: Nissan Belux N.V., Bist 12, 2630 Aartselaar, BTW BE 0838.306.068, RPR Antwerpen. Aanbod voorbehouden aan particulieren, minimum 18 jaar oud, woonachtig in België en onder voorbehoud van acceptatie van het dossier, van ondertekening van de offerte, het contract, de algemene voorwaarden en het loonsoverdrachtdocument. Onder voorbehoud van wijziging in geval van veranderingen m.b.t. de catalogusprijs of van belastingen. Gelieve uw Nissan-dealer te contacteren voor een offerte op maat en voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden.

 

 

OPGELET, GELD LENEN KOST OOK GELD

Illustratief voorbeeld voor een Nissan X-Trail N-Connecta dCi 150 met verlengde waarborg inbegrepen (5 jaar / 100.000km) : € 37415 BTWin, voorschot € 7540,49, voorwaardelijke recyclagepremie van € 2500, en extra korting van € 3500. Te financieren bedrag (voorschot en korting afgetrokken): € 23874,51, voor een duur van 60 maanden. 59 maandaflossingen van € 259 waarvan € 12,42 voor de verlengde waarborg, laatste verhoogde maandaflossing van € 11200, totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot): € 26481.

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten