logo
logo
 • ONTMOET ONS TEAM

  WIJ STAAN VOOR U KLAAR


Over ons

Garage Zagers

Het begint in 1960 toen, oprichter Jos Zagers samen met Simonne Verheyen, een garage opstartte in de Kapellei te Sint-Antonius. Destijds begon hij met het herstellen en onderhouden van personenwagens en vrachtwagens.

De eerste nieuwe Nissan’s werden verkocht in 1963 (toen nog Nippon, PMC en later Datsun). Al snel werd de werkplaats te klein en Jos Zagers beslist om uit te breiden wat verder op de Handelslei.

In 1966 zijn de verbouwingen klaar en is de verhuis naar een garage met toonzaal een feit. Op 18 jarige leeftijd stapt Luc Zagers, de tweede generatie, mee in het bedrijf.

Het succes van vader en zoon doet Garage Zagers verder groeien en in 1990 wordt de garage volledig vernieuwd met ruime toonzaal, werkplaats en carrosserie. In het nieuwe millenium wordt de fakkel overgedragen aan Luc Zagers en zijn echtgenote Myriam Verstraete. Zij zorgen voor de verdere groei en voor de opvolging van de garage. Ondertussen heeft de derde generatie zijn eerste stappen al genomen in het garagebedrijf en is de toekomst verzekerd met de zoon van Luc en Myriam, Nick Zagers.

Jos Zagers mag zich trots de oudste Nissan Dealer noemen van Belgiê.

Onze medewerkers

ONTMOET ONS TEAM

Luc Zagers
Zaakvoerder


Myriam Zagers-Verstraete
Financieel- en Personeelsverantwoordelijke


Nick Zagers
Carrosserie


Luc Somers
Verkoopadviseur


Nico Hillen
Receptie/Magazijn/Waarborg


Kristel Hellemans
Administratie


Sam Vermeylen
Master Technieker


Serge Pichal
Technieker


Raf de Vos
Voorbereider nieuwe en tweedehands wagens


Marc Laurijssen
Carrosserie


CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten